Naik turun tangga

Betul ke kita harus elak naik turun tangga apabila masuk 3rd trimester? Memang kerja yg kena naik turun tangga 3 tingkat tetiba seorang makcik tegur kata tak baik kerap naik turun tangga..takut miscarriage atau early delivery.. blur sebab first baby dan tiada orang utk guide..?

15 Các câu trả lời

Mngkn maksud tak elok tu lebih pada takot trjatuh ke apa ke.. Mngkn la😊

5y trước

Apa pn hati² ye sis naik turun tangga..😊

Klau bleh elakkan..bhye la yunk kang jtuh ke ape..satu hal plak..

Blh je cm kne hati2 lebih sikit

Boleh ja naik turun tangga..

Leh cuma kena ht2 je