Gender baby

Betul ke kalo kuat craving sweet, means baby girl ????

30 Các câu trả lời

Kdg tak juga sis.. Sya dlu preggy anak ptma.. Suka makan masam.. Makan limau tiada rasa tu masam dia.. Preggy ke 2 ni.. Suka mkn manis².. Klau belum mkan benda manis.. Mesti tak tenang nak dduk.. Ingtkn bby girl.. Skli scan boboy pula.. Apapun hrap bby sihat.. Due 24/1 ni .. Hrap semua dipermudahkan.. Doakkan sya ye mmy semua.. 😊

Selalu ny kalau suka makan manis ni baby boy, kalau bby girl suka makan asam2, sy scan pn doc ckap bby boy, memang dari awal preggy craving semua benda manis, paling suka makan coklat n semua benda yg berasaskan coklat, tapi nasib baik laa xkena diabetes walaupun selalu makan manis 😅

Mgkin la.. sb sy anak 1st n 2nd gegirl.. suka sngt mkn Manis.. t.mlm bole² terbangun mkn Milo tuang air suam sikit 🤣🤣🤣🤣.. tp preggy 3rd ni tak berapa suka mkn Manis.. harap2 boboy la Kali ni .. dah scan weeks 24 tak nmpk jantina .. amin²

Tak juga sis. Sbb saya sebelum pregnant tak suka cake, ais cream etc.. Tapi bila pregnant tiap minggu mesti husband belikan mcflurry dengan cornetto buat stock 😂 pastu terliur betul dengan cake. Dah 29weeks and baby boy 😁🤭

Yeszaaa.. sayaaaa.. saya memang suka manis2 terutama coklat. Cadbury tuu fuhh hari2. Smpailah sy kena kencing manis masa mengandung. Hahahaha. Tapi, klu sy yes mkn manis, anak gegirl. Tapi tak tau la org lain.

sy suka sgt mknn mnis smpai result bsp naik trun naik trun je heheh then scan hari tu mmg girl .. tp my husband kata, just wait n see bby lahir je la nk cmfmkn laki or pmpn hehehe

Dr awal preggy.. Smp da nk besalin da ni.. Mmg manis² je la cravingnye.. Try gak diet la konon.. Tp Klo xdpt rse nk muntah. Payau je tekak. mesti nak manis.. Boy je ni...

Xjuga..jgn mengharap sgt sis...kdg sebaliknya..sy pun suka sgt mkn manis2..mcm kek coklat,coklat,kuih manis2..tpi anknya boy yg klua..

Ikut pada org jugak. Mcm sye suka bende manis2 tak suka bende masam bkn setakat tak suka je bau pon tak ley tapi scan baby boy

Sy pregnant suka mkn manis2 jg, tp bila scan dpt baby boy plak.. Lain org lain simptomnya kot