Scan gender

Betul ke bila scan gender ni, baby boy lagi senang nampak berbanding baby girl? #SeriusTanya

6 Các câu trả lời

Tak jugak, kalau baby tu bagi kerjasama masa scan memang mana2 jantina pun senang nampak.

4mo trước

Btl tu. klu dia bgi nmpk then nmpkla.

tak juga..depends on bby ms tu dia bg kerjasama ke x nk tnjuk jntinanya

depends. tapi generally ya, sebab boy genitals dia kat luar.

Betul saya baby boy pregnant skg ni

It depends