Gender baby

Betul ke kalo kuat craving sweet, means baby girl ????

30 Các câu trả lời

Saya pun craving sweets masa awal2. Mmg confirm girl. Hehe tapi kebetulan je kot tu

Sy suka manis².. Ingt baby girl, skali scan dy tunjuk bird² daaa😂

Sy suka makan yg manis², lahir baby boy... Tapi just kebetulan kot.

Tak juga sebab saya masa pregnant mmg craving manis je yg kluar boboy 😄

5y trước

Heheh in shaa Allah kalau dah rezeki kan dapat boboy 😊

Sy pon duk craving bnda2 manis... 15hb ni baru nk p scan. Huhu...

Sya pon ska manis2..masam2 xsuka ...pergi scan bby girl ..😀

Yew saya hari2 nak mkn kek masa preggy baby girl haritu😁

Sy kuat makan manis masa preggy..keluar seorg baby boy haha

Tak jugak. Sy preggy anak dulu, suka sgt coklat. Sekali boy 😂

5y trước

Hehehe 😅😅💕

Sy pn craving manis2..keluar baby girl..n sangkut gdm.. Huhu..

5y trước

Haha.. Tula.. Manis pnye pasal..