Pcos

Betul ke kalau result opk mcm ni ada pcos. Sy mmg irregular period sejak bujang. Berat 48kg.. baru cycle kalini opk positive je. Risau sgt... sbb org kata pcos susah nk pregnant 🥺 sy baru berkahwin bulan 12, 2019

Pcos
2 Các câu trả lời

Sis boleh refer klinik dan minta dr utk scan ye. If yes, drpd scan tu nanti dah boleh nampak.

Cek doktor, buat blood test baru boleh confirm pcos or tak. Dari opk nampak LH tinggi

4y trước

Kalau opk terlalu banyak positif, bermakna hormon LH tinggi. Boleh jadi pcos