Pcos dan pregnant

Saya disahkan pcos. Baru g check td.. sbb 8 bulan ttc. Rasa sedih tp sy cuba positive. Doakan sy ye 🥺

1 Trả lời

akk pun pcos dik kn ia lah akk ttc smpai 9 thun lamanya. melalui nasihat doc akk xboleh smbuh..tp msih ada peluang utk hamil dgn syarat trunkn brat bdn. akk pun diet lah. dr 105kg kpd 60kg.. to amek masa lama jg..dr 2016 smpai 2019.. tr berbaloi bila akhirnya thun ni akk disahkn mengandung. Alhamdulillah. yg pnting kta kne sihat dik. jg mkn mnum. stop trus gula.mnis2 smua. mkn mknn smulajdi je. klu xde mslh brat bdn pun mkn kne jaga gk. InshaaAllah kta smua ada peluang.

4y trước

Terima kak bg sokongan. Sy berat 48kg je mcm tu mmg period tak berapa teratur sikit, bila check pcos. Tahniah kak brsabar menanti 9 tahun lamanya tp Allah bg rezeki juga.. InsyaAllah doakan sy ye...