PCOS + OPK

Hi semua , saya ttc2 tahun . tahun lepas doct detect sya mempunyai PCOS . bulan 1 sya repeat scan PCOS saya makin berkurang dri sebelum ni. dari berat saya 60 sya diet sampai skrg berat saya 50 . alhamdulillah saya jumpa OPK macam ni . saya nk brtanya . skrg CD 24 opk saya positif atau negatif ? #pleasehelp #seriusnanya

PCOS + OPK
3 Các câu trả lời

Dr sy pulk x suggest buat opk sbb hormon lh n fsh tu. N ad bulan tu sy lmbt check upt faint line. Rupanya hormon lh tu mimic hcg itu sndiri. Jd mmg x pnh check. Sy mkn metformin n letrozole n bd ikut wktu dr bg lps dh cucuk hucog. Alhamdulillah.

Ni +ve dah

+ve opk