OPK Positif Kali Kedua

Hai semua, sy ttc 1 tahun 1 bulan.. cycle period sy mmg jenis panjang 33hari.. 17/9(CD22) sy dah dpt positif opk.. 19/9 (DPO1).. dri semalam sampai hari ni DPO6 opk sy kembali positif.. kenapa ya? Sy tiada masalah pcos,fibroid,cyst ataupun endometriosis.. ada sesiapa ada pengamalan mcm ni? #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

Opk mmg boleh positive 2x sebab kilang telur ada 2. Dan kena check bebetul opk tu betul positive tak. Kt sini ramai claim positive tp bila tunjuk gambar belum positive pun 😅

12mo trước

Bagus lah sis sebab kt sini ada yg ttc 2 tahun pun masih tak reti bezakan opk positive & negative 😆 Egg white tu petanda subur lah tu