Tempe dan soya

Betul ke kalau makan tempe and minum soya anak yg bakal lahir nnti kulit cerah/putih? Mak mertua saya suruh amalkan kacang soya utk anak kulit putih/cerah

30 Các câu trả lời

Kakak sy pn minum soya mse pregnant,kulit anknye sgt sensitif.smpai besar ni kena gigit nyamuk sikit pn smpai berparut dan lambat hilang.Jd sy pregnant minum susu low fat dan susu kmbing je.Semoga ank2 kite semua sihat

3y trước

Amin!! ♥️ Tulah saya pun minum susu full cream dutch lady tu je.