.suke minum air milo

Betul ke kalau kerap minum air Milo anak boleh jadi gelap ?

34 Các câu trả lời

Minum je wak. Takde nya anak gelap sbb minum milo. Kalau dah mak/ayah nye gelap tetibe anak putih macam matsaleh kan aneh tu

Haha xde la semua tu mitos . Cuma xelok kalau minum milo dgn kerap sbb die ad kafein . Bby xdpt zat dr kita .

Nahai sis..xda kna mgena..kalau nk ank putih melepak lain kali cri suami putih yea,klau bleh mat saleh..😬

Xde kaitan pon ikut genatik lah lau mak ayah kulit cerah fmly semua kulit cerh ank pon cerh lah

Xdela..mase sye mengandung pn hari2 minum milo..alhamdulillah cerah je ank sye mase lahir..

Klu ikut kn nurse, milo tinggi kafein.. Tak elok utk hb ibu pregnant.. Just sharing 😊

5y trước

InshaAllah.. Awk try stop.. Boleh klu tringin tp jgn byk2.. Sy pun trliur sgt tgk ice lemon tea kt wayang, hahah. Minum jgk sikit. Try mkn jmbu batu, dging kambing, kacang kuda pun okayy. InshaAllah 😊 sy dr 11 turun 10.. First check up ok lg 14. Mybe bby kite tgh mmbesar, jd byk perlu darah dlm bdan kite..

😂😂😂😂😂😂 alamak akal. habistu kalau minum air oren anak jd oren ke?

Setahu saya kalau ibu mengandung suka minum air milo, ibu akan jadi kenyang

5y trước

Betul la tu alamatnya terus kenyang air milo je...

Owh jadi minum air bandung nnt kuar kulit merah jambu? 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Klau mak ayh glp mcm mn nk ank puteh... Aduhhhh.. Mnum kopi lglh glp wesss..