.suke minum air milo

Betul ke kalau kerap minum air Milo anak boleh jadi gelap ?

34 Các câu trả lời
Chuyên gia

Salam sejahtera puan. Untuk makluman anda tiada kaitan air milo dengan warna kulit bayi yang anda kandungkan. Warna kulit bayi ditentukan oleh genetik yang berasal dari keturunan anda atau suami. Oleh itu, anda tidak perlu risau untuk minum air milo kecuali perlu berhati-hati dan kurangkan pengambilan yang terlalu kerap kerana kandungan gulanya agak tinggi. Anda boleh layari www.DoctorOnCall.com.my untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang sebarang masalah kesihatan atau bercakap dengan doktor bertauliah secara atas talian. Terima kasih.

Minum tembikai susu anak jadi hijau sebab air warna hijau? 😂 setahu saya klau minum milo kita jadi kenyang je sis 🤗 takpe sis hitam putih pun tetap darah daging sis ❤

kulit baby ikut genetik parent😂mitos sgt milo / kicap tuu... klu mk ayh nya cerah ank nya mst cerah kot sis mnum air oren ank jdi kunin pulk🤣🤣🤣

🤣🤣😂 org tua dulu ii selalu ckp mcm ini smpi ai sndiri tkut nk makan kicap or something yg warna gelap ii . But benda tu myth je tk yah caya sngt .

5y trước

Ha ah sis sb kicap drpd ocg soya.. Bole ganggu penyerapan vit kita kalau takde gap mkn antara ubat dgn kicap tu

Jgn kata gelap hb pun boleh low kalau hri2 minum milo sis..kulit ank tak putih tak gelap disebabkan mknan y kita ambil..genetik parent sndri..

Kenapa takut anak gelap? Takut malu ke acanerr tu?? Anak2 tetap akan ikut genetik mak pak. Tok sah risau la anak putih ke gelap ke..

Xde kena mengena n xlogik akal minum milo anak jdi gelap..klau dh mak pak gelap ank gelap la..mk pk putih ank putih la..ekot genetik la..

Minum sirap bandung nti anak color pink hahaha..its just a myth dear..jgn percaya..warna kulit ank depends pd genetik parents la..

Hurmm kalau gelap tu sbb genetik dia la.. apa la.. anak gelap plak yg dirisaukan.. anak obes xrisau plak 😅 (milo tinggi gula)

Tidaklah , mitos jer tu jgn percaya , habis kalau minum air green tea tu anak kluar jadi hijau lah kalau gitu 😅 gurau saja