Betul ke boy?

Betul ke boy? Tadi saya scan jantina di klinik. Swasta.. Anak no 2ni teruja sikit sbb yg first boy..memang Mngharap second ni girl la.. Yg first tak pernah scan kat luar sbb tak kesah anak pertama lelaki ke perempuan.. Nak tanya kadang boleh jadi silap ke scan di swasta. .tp td jelas doc tunjuk bird2 dia. .mana la tahu silap ke. .🤭

Betul ke boy?
2 Các câu trả lời

Sis tak nampak pon bahagian femur length(tulang peha) kalau nmpk tulang peha tu dah boleh nmpk samada pistol atau burger sign, gambar tu tak dpt nk tgkap tu apa. Maaf sis😩

6mo trước

btull.. kalau boy nmpk sgt pistol nya.. klau girl nmpk cm ada garisan line gitu ha bby gilr

Ni macam kepala dan badan je sis 😅😅 kami pun takleh nampak jantina kalau macam ni

2y trước

alahai yeke.. ingat dia tunjuk gambar tu.. hihi