Tandas cangkung

Assalam, nak tanya bahaya tak kalau guna tandas cangkung? Saya da 36 minggu nak istinjak tu susah tangan nk capai kadang2 terkepit perut yg makin membesar ni... Risau kan baby je ni... Kalau ikut selesa memang saya lagi selesa tandas cangkung banding duduk... #1stimemom #advicepls #ingintahu

3 Các câu trả lời

Tak bahaya sis , sebab cangkung salah satu senaman jugak . Untuk membuka jalan . Memudahkan baby turun ke bawah . Saya pun suka tandas cangkung sebab selesa membuang . So far takda apa masalah saya tanya doktor . Masa membuang tu sis kena kangkang luas sikit bagi ruang antara perut sis untuk membasuh .

2y trước

risau kangkang luas terkeluar pulak kepala anak 😆

ok je cangkung