Fakta atau mitos

Betul ka ni ibu² semua..

Fakta atau mitos
89 Các câu trả lời

Betul. Sebab anak saya dua dua pusat saya terkeluar hahahaha dua dua hero

pernah dengar,memang bila hamil pusat terkeluar,anak first saya boy..

sya 3 3 pusat flat je , x keluar x dalam.. 1st boy , 2nd & 3rd girl..

setiap mengandung sy psti tekeluar pusat..pdhl ank kedua sy girl..

mitos. sya anak lelaki dulu duduk kedalam sedalam dalamnya🤣🤣

sy bby boy atau girl sme je..tiap kali mengandung pusat x keluar

Mitos je... Kdaan pusat or perut x dpt gmbrkn pn jantina baby...

Mitos utk apa ye xfaham puting susu kita klo tgah pregnant ke?

Mitos je kut. Saya pgnnt lelaki / perempuan sama je pusatnya.

anak sulong saya pusat tersembur..tp keluar perempuan..hehehe