Fakta atau mitos

Betul ka ni ibu² semua..

Fakta atau mitos
89 Các câu trả lời

mitos je ..sy ank 1 n 2 pusat ddk dlm je xkeluar2 😂😂 1 boy 2 girls now otw bakal y ke 3 2023 ..pusat masih ddk dlm. 🥰

sah mitos. kawan aku pusat mmg jenis tekuar dari kecik katanya. dah pregnant takde pulak ke dalam.

anak2 saya 3lelaki 2 pempuan...baby november ni pun doc da sahkan gegirl...pusat saya waktu prgnant semua ke dalam...

sy 4x preggy semua pusat ke dlm, 1st &2nd boy, 3rd gurl, 4rd will come out 05/10, insyaaAllah...

2y trước

terima kasih,, sy dh slmt bersalin 25/09😊, girl,alhamdulillah

Haha saya ngndung baby boy ritu perut kecik ja tp pusat trkeluar..nampak ja kalau baju kain nipis skit 😅

saya anak sulong boy mmg keluar pusat.. and second ni pun keluar jugak pusat doc scan nampak boy.. hihi🤭

Tak betul sis.. adik sy timbul pusat dia, ank perempuan. Sy plak tenggelam pusat, ank perempuan jugak 🤭

Rasanya mitos je,sy dri anak pertama smpai la yg ketiga semua pusat keluar,tp semua baby perempuan 😆

mitos saya anak pertama pusat keluar girl yg no 2 ni pon pusat terkeluar scan Innsyaallah girl jugak

kalau mse berdiri,pusat terkeluar..mse duduk dan baring pusat ke dalam.. so nk kira mcm mne tu😂