INGIN TAHU

Betol ke org ckp masa kite tengah mngandung ney xleh tgok bnda plik2? Mcm tgh tgok fb kn jmpa 1 vdeo laki mcm ppuan dok bt prgai klakar... Just share sbb rasa bnda tu klakar n ade org tgur xelok sbb nanti kenan... N laki tu xde la mcm ppuan betol pown just pakai rmbut palsu pas tu bt prgai klakar dia..

1 Trả lời

xade lah fikir yg baik2 je lah...Sye tgk yg hndustan ke ape2 xade lak berkenan..Hny fikir nk tgk je

5y trước

Klu kte tgk yg happy lg bby happy2 huhuhu