Cuka bahya ke tak

Betol ke bhya cuka untuk ibu mengandung??? Dua pinggan mkn

Cuka bahya ke tak
19 Các câu trả lời

dok bahaya boleh mkn selagi boleh mkn ,,kecuali lepas bersalin dok leh mkn cuka sbb ia tajam,,nenas pun dok leh

rasanya tak boleh makan cukaa bahaya utk kandungan tapi bergantung pada badan masing2 takpe doa baik2 ☺️

Boleh keracunan makanan yerr sis. Saya sendiri mengalami ikutkan nafsu tahu tahu dah dalam wad 😀👍

2pinggan cuka? Haha kalau xpregnant pon xok utk perut sbb cuka bersifat tajam sis

boleh juga refer penerangan dr doctor ni https://vt.tiktok.com/ZS8mVf6dD/

nk tny resepi cuka awak buat tu blh x? terliur tgok😂

Tgk bdn.. Tp lw 2 pinggan 😅😅😅

Lol. Dh makan 2pinggan baru nak tnya

makan sikit je