39Weeks 6Days

Besok dah due, tapi belum ada tanda bersalin. Risau.. semua batch yg lebih kurang saya dh bersalin. Minggu ni ada beberapa kali rasa baby mengeras, ngilu2 dekat miss v, asyik-2 ulang ke toilet sbb nak buang air besar. Ada jugak rasa mcm senggugut.. sakit bwh perut mcm menarik narik bila baby gerak kuat sgt menendang.. sambil tu perut memulas. Tu tanda ke? Semalam checkup pun baby kepala dh kebawah sangat.. doktor dh bg siap-2 surat refer +7days kalau tak bersalin juga kena serah diri. Doakan sy ☺️🙂#firstbaby

1 Trả lời

Ha klau kerap buang air besr tu pon tnda x lama dh..alert sis...tkot x sdr keluar drh ...