Apa yang ibu ingin sekali lakukan?

Kalau lah kalau ya, diberi masa sendirian 'me-time'... Apa perkara yang ibu teringin sekali lakukan ya? 🥰 Pergi shopping ke? Pergi taman ke? Keluar makan bersama kawan-kawan ke? Atau pergi spa ke? Jom kongsikan di komen bawah ni😉

Apa yang ibu ingin sekali lakukan?
46 Các câu trả lời

1. Spa & massage 2. Dating tgk wayang ngan husband 3. Shopping sorang2 Tp apa2 buat me time pun masih tringat kat anak. Mmg xboleh tinggal la anak dalam kepala ni. Sapa setuju? 😚

1) nak tidur puas2 2) layan Kdrama 3) shopping dan makan di luar (but I prefer with family rather than friends) 😅

keluar bersama kawan2 & pergi spa. tapi rasa tak boleh nak berenggang dengan suami dan anak2 😊

Tlalu byk sgt sbnryer.. Tpi now dlm kepala hnya 1 je. Nk rest.. Rehattt spuas2nyerrr 😅🤣🤣

𝐑𝐞𝐡𝐚𝐭 𝐬𝐞𝐩𝐮𝐚𝐬 𝐩𝐮𝐚𝐬 𝐧𝐲𝐞 😌😌

ntah la.dpt me-time kuar dating ngn suami kjp pon dh rindu ank.acaner ni

Keluar bersama kawan kawan pergi shopping lepas tu pegi spaa

sy nak balik kampung lepaskan rindu dengan family sy🥰

nk tidur nk shoping nk baking nk kemas rumah😂

pergi jumpa kawan2. Lama tk jumpa bff. rindu😔