Berat naik mendadak🥲

Berat sebelum pregnant 73kg, now 7month preggy 88kg. Almost 15kg dh naik berat. Saiz baby lebih seminggu tpi nurse x bising lgi sbb x beza sgt, cuma air ketuban bnyk sikit 19 and nurse advise kurgkan gula. Susah hati sgt😢, pdhl mkn x de bnyk pon. Kdg2 merajuk hati, rasa x mau mkn tpi kesian ingat anak dlm perut. Anyone alami nasib sama? Ada komplikasi apa2 x? Senaman and diet boleh kurgkan berat? Tapi selamat ke?

7 Các câu trả lời

Saya 9months berat dah naik 19kg wak 🥲🥲

12mo trước

Aamiin! Dah tiga kali minum air gula, diri sendiri pun rasa berat naw nak tampung sebab tak biasa