my Hero

berat masa lahir 3.58 Berat timbang hRi ke 17 baby dah 5kg Nak timbang pula esk hri ke 20taktau dh brp kilo Hrta dunia akhirat mama Muhammad zharif zhafran ?

my Hero
34 Các câu trả lời

Amboi semangatnye bby sis. Ank sy 5 bln baru dpt brt 5 kg lebih sbb ank sy lahir pn kcik..2.15 kg je

Debabnya 😍 baby girl saya lahir 3.3kg hari ke 20 4kg. Cukup sebulan 4.6kg 😁

😍😍😍 allahurobbi... barakallah nak ♥️ comeeeeellll sgttt😊

Selamat membesar baby. Jd anak soleh buat mama zhafran. Amin ya rabb

Semangattnye. Baby boy mmg kuat susu sis. Susu badan ke?

comelnya...semoga sentias sihat slalu...😍😍😍

Cutenya baby rambut pun nmpk tebal 😍😍

Aduh semangatnya sis🥰... Geram tgk..

Semangatnya baby. Bam bam 😍💕

Ank sy Muhammad Ammar Zhafran 😊