air gula

hri ni g check up..kne cucuk kancing gigi..sdp oitt??patu g timbang..skali timbang berat..hmm boleh thn naik?nurse soh dtg esk jgk minum air gula..org kata xsdp btol ke??mlm ni dh kne puasa la kan smpai esk nye x leh mkn..sy plak jenis lapar klo bgun pagi tu..tkot pening plak x isi pape dlm perut

1 Trả lời

Air gula okay je cuma manis tuh berlebihan lah kalau minum suam okay..tapi kalau sejuk buat jdi loya..suruh nurse buat bru..puasa start 10 mlm..lepas tuh boleh je minum air kosong pg2 tuh jgn mnum air manis pulak..