BERAT BADAN SAMA

berat badan saya sama, haritu naik 1kg lpstu turun blik .. maintain je, saya sntiasa makan, dh msuk 3bulan msih sme.. normal ke ?

1 Trả lời

Normal sis... jgn risau ya.. lambat laun nnti akan naik jgk berat tu.. sbb baby kan smakin mmbesar😊 sama mcm sy jgk.. masok 4 bln bru berat mula naik.. tmbahan plak lps raya kan.. hritu mngkin laa alahan lagi pstu bln puasa lg.. jdi berat maintain je... skrg tiap2 bln dh naik 1 atau 2 kg..

5y trước

tq sis.. 😊