seks selepas bersalin

Berapa lama ambil masa utk bersama suami lepas bersalin terutama ibu2 yg mengalami jahitan yg banyak (koyak 3rd degree) di faraj. Baby sy sudah nak msuk 4 bulan tapi masih belum bersama suami. Sy mengalami koyak teruk sampai dijahit di bilik pembedahan oleh dr pakar. Jadi sy memang tak berani bersama suami. Ada tak yang senasib dgn saya atau lebih kurang keadaannya dgn saya?

1 Trả lời

Sy sudah 9m lepas bersalin tapi belum bersama suami. faraj sangat kering