Mandi air sejuk?

Berapa kali sehari anda mandi?

15 Các câu trả lời

tengok pada keadaan cuaca juga .. kalau sejuk malas mandi just cuci muka + gosok gigi ja kalau panas tak terkira lah berapa kali mandi dalam sehari 🤣

Biasa 2x. Tp masa mengandung dulu 3x. Sekarang nak mandi 3x baby x da yg jaga. Dok kat rumah seorang, husband pi kerja balik petang. Huhu

Tengok keadaan jugak kalau hari terlampau panas mmg 4 kali mandi.. Kalau hari hujan sejuk 2 kali mandi je pagi dgn petang🤭..

tgk keadaan, klo sjuk sgt, mndy laa air suam, tkut shaking plak mcm mse kne thn wad mse pregnant dulu....

Minimum 2 Kali. Masa pregnant pernah sampai 4x mandi sehari. Panas sangat

Depends on cuaca. Kalau panas berkali2 😂 kalau sejuk 2 kali je ☺️

Tgk cuaca. Kalau panas terlampau. Lebih 6x mandi.. Kalau sejuk je 3x

2 kalau hari kerja.if tk kerja lebih 2kali

Biasa 3x tp kalau hr panas 4x la jugak

3 or 4 kali