baby mandi air sejuk

Hye mommies.. Mommies kat sini mandi anak pakai air sejuk start umur berapa? Ada kesan tak elok ke kalau kita mandi kan anak umur 4 bulan dgn air sejuk..bukan air suam..

9 Các câu trả lời

Ank saya lg seminggu nk abis pantang dah start mandi air paip.. Biasa sy mndikn dia jam dlm jam 10 mcm tu.. Klu cuaca sejuk sy mndi kan air suam.. Skng dh 5 bln lbih baby sy mmg dh biasa mandi air sejuk paip..mula2 nk ajar tu kenajirus Dr kaki dulu jgn trus Dr atas Lma2 baby akn ok..

Baby saya start 3 bulan saya dah ajar mandi air paip biasa 😅. Tapi saya x terus simbah dengan air sejuk tu 1 badan. Start dengan kaki dulu basah kan then naik ke bontot. Sampai la kepala. Mula mula mmg menangis. Tapi skrg dia 5 bulan dah biasa mandi air paip sejuk tu.

sya ajar ank2 mandi air sejuk lepas pantang,nti susah klu kemana2 takde air panas kang tak mandi plak takut air sejuk..dan tgok jugak dgn cuaca klu musim hujan mandikan dgn air panas.klu cuaca panas mandikan dgn air sejuk je

Saya Cuba selepas umur 6 bulan slow2 mandikan air sejuk Kalau dia x menangis maknanya dia suka Kalau menangis mandikan air suam semula.. 😊 😊 😊

baby sy mandi air suam sampai umur 6bln..lepas pd tu slow² ajar mandi air sejuk..dah skrg dia pulak yg xnak keluar bilik air nak mandi lama² 😂

Masa umur 6bulan. Masa tu sy start sikit2 bagi anak mandi air biasa. Mula2 terkejut juga baby tapi lama2 dia yang tak nak keluar bilik air 🤣

anak sy smgu lepas lahir smpai skrg mandi air biasa.. sbbnya kalau mandikan air suam dia nangis 😂

4y trước

haha.. anak okay ke?

Seeloknya air suam sehingga 6bln ke setahun

✌🏻