pragnant

berapa hari selepas last period baru boleh nak test pragnant ?

14 Các câu trả lời

Assalamualaikum nak tanya ada ke sape2 penah alami cam ni x .Sy dah keliru same ada positif ke negatif .bulan 2 cam biase priod 12.2 normal je tp bulan 3 dtg period 11.3 tu pun 1 hri stgh je mlm 12.3 tu dh xde dh 19.3 ada keluar cam keputihan jernih tu dn sakit payudara ingt subur cek opk xsubur cek upt positif pulak cek selang 2.3 hri upt tetap positif 2hri nk msuk mggu ke 3 eh2 dia dk main kejap negatif pastu postif pastu negatif blik hri ni cek postif blik tp line dia samr2 je . .

Ikut pada org. Mcm saya jenis xsuka tertanya2, sehari lewat saya dah buat test.

Kalau saya late period dah 8 hari baru test upt. Stiap prempuan tak sma sis..

Kalau saya, saya tunggu beberapa minggu. Supaya result lebih clear.

Saya lambat period 3 hari terus test alhamdulillah positive

saya muntah muntah tapi belom cek adakah saya pragnet

Sy hritu 10 hri lps missed period, line terang 😊

semgg lps lewat tu bese dh bleh nmpk terang

Dua tiga hari lewat dah boleh test dah.

mine 3 days dah terang 2 line 😊