kain

Berapa bakul dh kain kt umah mommies yg x terlipat2 lg tuu?sy nk masuk 4 bakul cmpur dgn harini??

3 Các câu trả lời

X de lipat2 ank dh 6..semua gantung pakai hanger..seluar2 semua msk dlm laci plastic huhu..bz berniaga..

4y trước

Kena borong hanger la lpsni..hehe..lebih jimat ms dan tenaga..bukan pemalas sis,bijaksana bg sy drp tambun byk n peram mcm sy buat🤣🤣🤣

Satu hihihi..klu sy jenis peram mls nk lipat husband cuti dye yg lipat haha

4y trước

Sama la.. tp prgnt kalini lain maciam je xleh duduk lama sgt satu..skt pgg skt pgug skt perut sume skt la sng😅mjur jgk cik abg xkesah..cuma nk cari baju seluar kena selongkar situ sini la jwbnye😂😂

sy kerja, weekend baru lipat 🤣🤣