Keluar Hospital

Sorry tanya soalan yg tak logik ditanya.. pakaian apa yg mommies pakai waktu keluar hosp? kain batik dgn tshirt ke ? Sy first time so nk prepare Pakai dress atau skirt labuh boleh kan ganti kain batik? Atau mmg kena pakai kain batik?

2 Các câu trả lời

ikut mne selesa. kalau selesa pakai skirt, pakai skirt, kalau selesa pakai jubah pakai jubah. xde mslh pon. yg penting stokin jgn x pakai.

biasa laa kain batik n tshirst lengan panjang,atau baju yg yg berbutang atau berzip pada dada.