Awas! Ini Antara Punca Bengkak Susu Yang Ibu Tak Perasan!

⚠️Bengkak susu sakit sangat bila berlaku sampai kadang boleh menyebabkan demam panas pada ibu. Jadi, jom kita semak apa antara punca-punca berlakunya bengkak susu supaya ibu semua boleh bersedia untuk sebarang situasi ya ☝️ *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Awas! Ini Antara Punca Bengkak Susu Yang Ibu Tak Perasan!
7 Các câu trả lời

Ya betul! Bengkak susu boleh menyebabkan demam panas yang mendadak. Saya mengalaminya. Ia sangat sakit. Boleh buat mommy stress juga. Moga dipermudahkan perjalanan semua ibu utk breastfeed anak ☺️

sape bengkak susu boleh try makan lecithin yea.

Noted with thanks Tap🌹

👍🏻👍🏻👍🏻

thanks for the info

noted, tq TAP team

Tq info😊