period lewat 1 bln 3 hari

belum dtg period lg..hari ni dah 1 bulan 3 hari (13/5 last period)...dh check pregnant test masa 1 bln..bru ni....negatif ...ni dh 1 bln 3 hari ...sjk bln lps period lewat je..pdahal lewat kwin..period msti awal 4-7hari dr last period sblumnya ?umur dh 39tahun...

1 Trả lời

Boleh cuba buat upt selepas 2-3 minggu. Mungkin sama macam saya, 2 bulan tak period pun masih 1 line. Bulan ke 3 cuba lagi upt baru nampak 2 line tu pun samar samar je. Kalau ada rezeki, InShaaAllah dipermudah