38 Week 4 Day

Belum ada tanda² baby nak keluar ? Baby terlalu aktif kat dalam. Cuma kadang² mengeras, sakit bawah tapi tak sangat. Siapa sama ?‍♀

12 Các câu trả lời

Baby masih tersuka nk duduk kt dalam tu sis. Seronok katanya. Sorry sis sekadar bergurau just nk usik2 hati sis. Insya allah sampai masanya nnt smooth delivery ya, amin

Mcm sy... Dah 39w 2d.. Blm ada apa2 tanda lgi.. Huhu... Harap bby kelua cpt2 nie.. Huhu.. X daya tahan sakit pinggang, belakang, kelenkeng😔

4y trước

Hahaha.. Hanya mampu b.Sabar je lah Kn... Hari2 doa ni.. Semoga bby cpt2 kelua.. Hihi.. 🤣

Mengeras dan sakit bwh tu sama.. Tp saya baru 34w+. Hehe. Semoga dipermudahkan urusan sis..

4y trước

Aamiin. Tq sis.. ☺️

wow baby msi nk duk dlm hihihi .. dh xlama tuu awak smga dipermudahkan

sama juga...bby masih aktif dlm perut

Saya 🙋‍♀️ 36 week 4 day😊

Samalahh.. Kat bwh pun dah bengkak2.

saya 🙋‍♀️ saya 36w 6d

baby seronok dok dalam tu

Same sis..da 38w2d,,