38 minggu 2 hari

Siapa due date sama 6/8? Nak dekat dah tapi belum ada tanda²..cuma baby kerap mengeras and rasa sakit senggugut je

10 Các câu trả lời

Rajinkan buat senaman ringan sis . Kemudian pusing padang 3-5 set . Nak lagi mudah track org duk jogging . Sambil pegang perut zikir yunus pastu pujuk baby keluar bila sis nak . Then balik lepas jalan tu buat lagi senaman . InsyaaAllah mudah . Senaman butterfly , ketuk ketampi , jalan itik itu yg saya buat . Then esok tu bukaan 6cm tupun lepas asar masuk LR sebab tak rasa sakit tapi tanda lendir coklat darah turun . Sempat jalan mall lagi .

due 2 ogos. harini 38w 6d. belum ada tanda2 lg. dok tny jgk baby bila nk keluar ni...ibu xlarat tunggu 😅. perut kerap xselesa n kdg2 rasa sakit gitu2 je pastu hilang.

2y trước

mak mentua dah dtg rumah semalam nk jaga dalam pantang. rasa mcm nk besalin esok pon ada hahah. tp tula baby dok rilex ja lg dlm perut.

saya due 5.8 and sama macam sis. baby banyak mengeras and rasa senggugut je. time nak bangun dari baring tu ada la rasa ngilu kt miss v. lain2 tanda belum ada huhu

Hai mommy. Kalau start kerap mengeras kena monitor kalau dah start kerap sangat dan sakit boleh terus ke hosp segera.

2y trước

Sama² moga dipermudah bersalin

Sy due 7/8 tp belom ade tnda jgk..sllu rse sakit perut je skrg ni..mcm senak2 perut

Saya due 5/8 masih tiada utk bersalin . Semoga kita dipermudah urusan bersalin .. Aamiin

2y trước

Amiin

Sy due date sama 6/8. Harini dah masuk hospital sbb air ketuban dah pecah 😂 nervous betul

2y trước

semoga Selamat bersalin mommy ❤️

sy due 9/8..sama la belum ada tanda lgi..baby srnok lgi dlm perut..😅

sama sis. 38w3d tp tkde tanda. cuma mengeras and kadang2 je rasa sengugut.

2y trước

baby seronok sangat kut tu duduk dalam.. semoga dipermudah kan urusan kita nantii

sama due .tp rabu ni dh kena serah diri,kena induce

2y trước

sebab baby melintang.mggu lepas doc dh pusing.pastu check ahad lepas melintang lg skali..so doc pusing lg skali..rabu ni dia nk scan,kepala kt bawah kira induce terus..