02/06 duedate

belum ada tanda tanda bersalin suda sdh mau masuk 40 mggu doakan sy semoga dapat lahiran normal 🤲❤️

12 Các câu trả lời

saya haritu due date 27/4.. sama macam sis takde tanda apa2.. sekali scan baby suspect besar.. 21/4 bersalin emergency czer.. rupa2nye sy dah ade contraction sikit2 seminggu tu tapi sy tak perasan pun tu contraction.. haha.. patutnye sy boleh bersalin lagi awal.. tapi sy tak tahu yg sy dah start contraction ingatkan sakit badan biasa je.. apa2 pun semoga dipermudahkan sis ye.. take care ❤️

2y trước

sy anak first dulu pun xda tanda langsung. g hospt, scan baby besar. elektif czer.. baby kluar 4.27kg 😅

Sy bru pergi hsp., check laluan sekali 2cm nie tggu bukaan utk bersalin.. due date 15/06.. cuma kerap contraction.. Semoga semuany dipermudahkan urusan..

Saya due date 10/06 xda tanda2 nak bersalin lagi semoga d permudhkn segala nya aamiin ya mujib 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

semoga dipermudahkan urusan bersalin ibu. bby dan ibu sihat dan selamat semuanya..Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️

Sy due date 16/6 pun xda tanda2 lgi tpy 12/6 nhi da nk ghospital pksa brnak sbab sngkut gdm...smoga d prmudahkn sglanya amin

2y trước

Yer

sy 1/6 . masih belom de tanda lg nk bersalin. 7/6 nt kne serah diri kt hsptl. harap dpt bersalin normal jga. 💗

2y trước

semoga dipermudahkan segala urusan sis ❤️🤲

due date sama , 2/6 jugak tapi tak ada tanda lagi . semoga dapat lahir secara normal . 🤲

saya 16/6 nie,lom apa2 lagi tanda😅,doakn sya ye

semoga dipermudahkan urusan bersalin ya🌸❤️

sama jugak 11/6. x de tanda2 nak bersalin lagi