Minggu 40 ....

Dah masuk minggu 40 tapi belum ada tanda lagi. 🫠 Kena serah diri 29hb. Doakan urusan bersalin saya dimudahkan. #firstbaby #firstmom

Minggu 40 ....
8 Các câu trả lời

saya da 40minggu 4hari. baby syok lgi dlm perut,mkin aktif. sakit skjap2 je .tpi xde tanda lagi. 27hb serah diri. ank first .xpela sampai mse die kluar jgk kn. mudahan selamat dan sihat baby2 dan ibu semua kan 😊

2y trước

baby dh keluar ke tu?

mcm sya lah sis.. tpi sya dah rse cm period pain. sakit2 pnggang skit.. takde discharge ppe lgi..arini plak due date sya .. 😅 31hb sya dah kena serah dri dah.. minta2 kuar awal dri tarikh..

2y trước

sy sme awk due date harini. tp xde dpt tarikh serah diri lagii. dpt tarikh next checkup je (28hb)..

sy esok 40w.. tp checkup minggu lepas nurse x sebut pun pasal serah diri tuu.. nk tahu jugak bila kena serah diri.

No worries stay strong. First child take sometime like me overdue jgk. But monitor fetal movement ya.

Kita sama laa ibu. Esok 40 weeks serah diri 31hb. Semoga urusan kita dipermudahkan Amin InshaAllah 😘

2y trước

Aamiin

sama saya pn kena serah diri 29 hb jgk,..Masih xde lagi tnda2,.first mom n first bby

Sama. Harini 40week. Isnin baru dapat jumpa doktor untuk last checkup.

sama la dah overdue xnk kluar lagi