40 minggu …

Hi saya dah 40 minggu tapi belum ada tanda apa2 doakan saya dipermudahkan segala urusan bersalin dan cepatkan bukaannya amin 🤲🏻

4 Các câu trả lời

Sama sis, saya pun belum lagi ada apa2 tanda walaupun dah 40 weeks. Sama2 kita doa semoga urusan kita dipermudahkan dan dapat bersalin dengan selamat untuk ibu dan anak in shaa Allah, aminnn 🤗

1y trước

Alhamdulillah, selamat bersalin pada 8/8 hari tu 😊

Cuba buat exercise pre-labour. Exercise bg cepat bersalin. Atau kerap bersama suami pancut dalam bagi natural induce

1y trước

Insyallah 😊

semoga dipermudahkan urusan bersalin. aamiin

1y trước

Amin 🤲🏻

Sama awak 😅