saya hamil minggu ke 7 , Rasa Badan penat sangat 😔 bila bangun tdo kepala rasa pening ..

Belakang kepala saya sakit rasa berat sangat kat tengkuk 2 , Kepala pening, belum lagi belakang tu sakit, dan Bila da lepas breakfast or lunch Da Mula ,, Nak muntah lah , Kepala pening sangatttt , tengkung tu rasa macam Berat , dari siang smp lah petang hari2 mcm 2 saya rasakan 😭😭😭... Sampai rasa Da x nak 😞, Bila malam starts nak Tdo perut Kembung .. Normal kew 2 semuanya..

2 Các câu trả lời

Betul sis, sma laa mcm sy.. Rasa nak nangis jak sbb xboleh nak aktif sangat.. Pening kepala ni yg teruk

Biasala sis org mengandung.. pengorbanan seorng ibu.