Hamil 7 Minggu stress

setiap Hari Saya rasakan Badan terasa Penat sangatttt , Bila baring Tamba pening, semuanya Rasa Salah ... time morning Kepala pening .. Muntah tu ade tapi taklah teruk mcm minggu lepas 😖😖, Bila after breakfast or lunchtime Da Mula penderitaan Saya : Kepala pening sangat !! Belum lagi Belakang Kepala tu Kat tengkuk Ya allah sakitnya Mcm bawak berass kat pundak tu!! Tamba pulak Belakang saya sakit.. Bila letak minyak angin, Tamba rasa nak Muntah, Hangin jew satu Badan , Smp Pikir Da Da x nak lh 😭😭 tapi first baby 👶🏻.. Bila malam pulak Nak tdo perut Kembung.. letak minyak banyak mne pun sama , Duduk kat dlm tandas 5/10 minit sama jugak... Semuanya tu Normal kew 😭 timekasih 😐😐

2 Các câu trả lời

Enjoy jela semua tu sis. Ramai yg menanti hamil sanggup tanggung semua tu jika diberi rezeki.

4y trước

So?

Yup normal. Alahan tu.