Minum manis

Mcm mne ye nk kurangkn minum manis ? Dulu sblom pregnant mmg jrng minum manis . Tp bile pregnant ni hri2 nk minum manis 🥴🥴 sehari xminum mcm ada je xkena

2 Các câu trả lời

sy craving bnda2 mnis jugk tpi bukn mnis yg sesuka hati..cth, tiba2 tliur boba milk, selagi x beli selagi tu rase sedih..🤣...sy nmpk mnumn tu bru sy mnum..klau x, sy xminum mnis....

saya minum je air manis. tapi saya lebihkan air masak hari2. minum air manis dalam 3 gelas macamtu, air kosong saya minum dalam 2L setiap hari.

3y trước

alhmdulillah, gula saya okay. takde GDM.