Tanya Je

Beaumama tu bagus tak?

7 Các câu trả lời

baguslah jugak.. saya baru amalkn sebotol.. sblm amik beaumama ni rasa malas sgt nk brgerak sbb bwk perut kn.. bila dh amik rajin plk nk mengemas, brjalan, xboleh duduk diam.

5y trước

itu x pasti. klau ada ig, boleh follow official acc beaumamahq, diorang ada agent setiap kawasan. klau xnk beli online, beli kt tateh je murah sikit

Katanya utk kulit ibu dan bby. And byk lg function dia. Sy nk bli tp tgk mcm tk familiar sgt. Tu yg nk tye je

Baru order... Nak try sbb tngok feedback cambest

5y trước

Ig BEAUMAMAHQ

Sya mkn tu,hb maintain 11 ke atas..

5y trước

Kalau d shope x pnh bli☺sy beli direct dri agen beaumama..

Utk apa tu?

Not necessary

Mende apa tu

5y trước

Cuba akk try search.