Pengalaman.

Bdasarkan pengalaman ibu2 selalunya tanda pregnant muncul masa DPO ke berapa? Ingin nak tahu

11 Các câu trả lời

kalau saya 1st baby check upt sbb delay period 1@2hari. check pakai upt strip. then double confirm dgn digital cb 2nd baby test upt 5hari awal. reason test sbb susu badan drop teruk dr amount biasa dpt. lepas delay 1@2hari sy double confirm dgn digital cb juga.

Simptom pregnant dengan nak period ni sama je. Sbb hormone progesterone tengah naik time ni. Based on pengalaman, dpo 9 saya dah ada vvvfl on upt.

10mo trước

betul. kebanyakan simptom sebelum missed period ni simptom progesterone. pregnant ke nak period ke, dia akan naik juga.

saya haritu mula mild cramp belah kanan masa 10dpo. saya test 13dpo dapat vvfl. bila dah scan doktor cakap memang baby implant belah kanan.

10mo trước

alhamdulillah awkk..bestnye tgok..sy dpo11 samar2 jgk tp takut scam je.hrap ada rezeki mcm awk juga

Nak tau juga. Saya harini DPO3. Breast start rasa sakit & emosi teramat macam pregnant first dulu2

10mo trước

3dpo awal sangat lagi sis. implantasi paling awal 6 dpo. apa2 simptom sebelum tu semua sebab progesterone. progesterone memang akan naik lepas ovulasi, tak kisah kita pregnant atau tak.

sy takde tanda tiba² je tak period ingatkan hormon check² alhamdulillah double line dpo10

10mo trước

mgkin sis ni cek awal..ada yg dpo9 dah samar

Sy delay 5 hri dh terang benderang..guna dip n tell, CB dan shopee

harini sy dpo11 mcm vvvfl sgt..xtau scam ke apa.mgkin blum rezeki

sy sminggu sebelum period test upt double line dh

Dpo8 dh ada tanda.. dpt line samar dpo10

Saya masa dpo9 alhamdulillah dah detect