baby 7bulan

Bby sye umur 6bulan makan nestum. Makan nestum ni seeloknya smpai umur berapa ya? Dh 7bulan mana bgus bg nestum or lain2?

9 Các câu trả lời

Kalau boleh jgn ajarkan sgt ank dgn nestum kalau daj terbagi ni takpe la sbb x tau kan. Tp pasni better sis tukar lain. Ank mmg akn nak nestum tu sbb ada gula jgk dlm tu. Seeloknya buat sendiri bubur kosong. Pastu cuba2 buat puree buah2 n puree sayur. Ajarkan ank mkn mknan mcm tu. Sbb kalau selalu nestum, ank jd memilih sikit. Sbb dah terbiasa yg sedappp je. Sedap xpe lg sis, yg bergula dan ada msg tu kalau boleh kita taknak.