Hai bole ke bby mkn nestum , sebab ank sye taknak makan bubur skrg , dri umo 6 bln mmg bg netum je

Baby makan Nestum

3 Các câu trả lời

Hi awk, sorry nak tanya. Knp awk start bagi bby makan dgn nestum? ☹️bby 6bulan patut start makan real foods awk yg diblend.. kakau nestum selalu takut dia reject makanan yg lain contoh mcm real foods. Nestum jumpah kandungan gula sgt bnyk, manis thats why bby suka. Real foods tawar

mommy bt real food..tp kena kental sbb bnyk y kena try.bb ni kn x mcm kite.bile kite rasa tu sdp..die bt muka pelik🤣..tp bile kite rasa kurang sedap tp elok mak aih die mkn.

bagi real food yg terbaik. nanti lidah anak tak boleh terima makanan lain. bagi variety of foods.