Muka baby jadi kuning

Bby sy bru 11 hari , kenapa ye kalau tidur malam tetiba muka dia jadi kuning sgt . Tp bila dia gerak kuning tu hilang ? Saya risau tgk mcmtu . Dia ada kuning dlm 6 cmtu je . Dah turun dari 10.2 jd 6 . Ke sbb dia ada kuning ? #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

9 Các câu trả lời

sbb bby ada kuning .. skrg masih ada pergi klinik check kuning kan..? btw kalau kuning dia dah turun sampai tk perlu check dah, tp awak rsa ttba muka dia kuning blh jd kuning tu dtg balik, kena bwa ke klinik

10mo trước

nurse kata tggu dia dtg mlawat nt . kalau naik blk bru p kk utk repeat kuning

Macam mana sekarang? Dah okay ke? Anak sy pon bru jd mcm tu. Sdia prolonged jaundice. Sy asik kejut setiap kali muka dia kuning. Lepastu dia marah dah sbb stress tak dpt tdur. Sian baby

7mo trước

alhamdulillah dia ok lepas kuning dia hilang .

dalam masa sbulan pertama dia lahir kuning tu ttap adaa and akan turun naik . so bnyk jaagaa makan .

budak klau ada kuning mmng sesetgh blh nmpk kuningnya..

baby ade kuning ke? if ada normal je

10mo trước

aah dia ada kuning tp dah turun . risau tgk muka diaa ttiba bertukar kunin . bila dia gerak jd kulit asal .

normal kalau baby kuning

Normal untuk baby jaundice

7mo trước

I see. Faham2. Situasi awak sama dengan saya. Anak saya pun prolonged jaundice due to breastmilk jaundice. Awak ikut sahaja jadual susu awak. Kejutkan baby bila dah sampai waktu menyusu sahaja.

baby ada jaundice lg kan

7mo trước

tde dah awak ,.ni post sy 3 bulan lepas .

ade kuning