Ubun ubun bayi 7 bulan kembung

Salam, anak Sy 7 bulan demam waktu malam shj dah dekat 3 hari. Time dia tidur naik panas sikit. Lepas tu ubun-ubun dia nampak timbul sikit. Tanda nya apa ya? Ada Sy baca baby stress if ubun ubun timbul. mommies ada x pengalaman time anak demam malam, ubun-ubun dia timbul? Berapa lama nak back to normal ya? #ubunubunbayi

5 Các câu trả lời

Dah lebih 3 hari tu, dah bawa baby ke klinik sis? Saya takde pengalaman baby ubun2 timbul. Anak saya dulu ubun2 tenggelam. Tanda dehydrate. Paed advice untuk jaga jadual susu. Make sure baby stay hydrated. Pesanan paed saya juga, bila ubun2 anak tenggelam atau timbul kena bawa ke klinik/ hospital.

Alhamdulillah anak takde apa2, dah jumpa doc, doc kata okay tak timbul, Sy je yg ingat dia timbul tapi sebenarnya rata.. cuma berdenyut laju.. bila demam akan jadi macam tu.. sekali je bagi ubat demam okay dah.. tq mommies 🤲🏻

2mo trước

huhu sebab ada jumpa kes baby lain, mmg ubun2 dia timbul, jadi kembung macam benjol besar. itu boleh jadi meningitis. syukur bukan. terima kasih mommies untuk doa. appreciate much ❤️

Bawa terus ke hospital sis, ubun2 timbul tu takut tekanan dlm kepala tinggi, takut jadi sawan ke apa

Baby demam xbawak gi klinik ke ? Umbun2 timbul ni kena bawak gi hospital trus … takut knp2

dah 3 hari dah bawak jumpa dr ke sis?