baby sembelit

Bby sa baru msuk 6 bln..sy perkenalkn mkn puree brokoli,labu kuning,lobak ..tpi bila bby poo2 keras ..dia nangis smbl teran. .any suggestion mumy2?ada yg pernh mcm bby mcm ni??

2 Các câu trả lời

baby 6 months dah boleh bg mkn buah sis, buah naga dan betik bagus utk lawas baby, senang berak. bg sikit saja dah cukup utk 1 hari, x perlu byk pun. potong seinci dua saja bg baby hisap2 air buah guna fruit feeder mcm puting tu.

4y trước

Tq sis

Sy guna trub balm, buat urutan i love u..

3y trước

untuk sembelit boleh ke sis?