34w

bby kerap duk sblh kanan. smpai senget perut ummi nye? ad tak yg mcm nie moms?

14 Các câu trả lời

hehe nakal bby ni. prt sy pn nmpk senget jgk ke kiri. pelik jgk knp la prt ni senget eh. sbb ank fes dlu kot . ank skrg ni suka tkr2 kjp kiri kjp kanan😊

Saya pye die suke dok sebelah kiri.. kdg2 die dok mngeras kat situ.. adoii.. kdg usap2 bg beralih tp mmg slalu rs pergerakknnye mngala ke kiri..

5y trước

kekiri ad jugak kdg tapi jarang la. kerap sblh kanan dy duk mengeras😂

Sama.. kdg sy geram, sy cubit² n tekan² sikit kt situ,suruh dia berubah tempat.. berubah la kejap, lepastu punggung dia plak statik kt situ..

5y trước

Taw xpe.. kdg sampai terjerit, terkejut suami ingat kita sakit ke apa.. nk mrh x leh, lg kita usap & tegur, lagi ligat dia bersilat dlm tu..

Sma la.. Sy skrg bru 21 weeks tp bby ske duk belah kiri.. Tido mst ltk bntal bwah prut belah kiri, klu x skit sgt

5y trước

Sy 21 week juga tp bby sy suke duk blah kanan. Kalo tido kene ngiring ke kanan je. Kalo ke kiri mesti xselesa.

Msa prgnant dulu pun bby sllu sblh kanan, lps bsalin nmpk sgt sblh kanan senget wlupun bby dah kluar😆

5y trước

Alhmdulillah bby ok.. Cuma msa prgnant dulu tidur mmg mngiring ke kiri sbb bby slesa d sblh kanan.. Hehe

selalu..ikot mana yg bby selesa..kdg2 kanan, kdg2 kiri..pastu terbonjol2 perot kita 🤭

samala. saya pon pernah. huhu. sampai nurse tanya kenapa perut senget 😂

Saya dulu rasa sebelah kiri, hihi. Bila dia dah besar dia suka belah kanan

5y trước

Sho cute lah baby awak, hihi

Ada x smpai cmni skli sis😂🤣

5y trước

Ohh my .... Baby boy ke 🤭 sblm bersalin pun baby ada senget senget macam tu tapi Tak sesenget tu 🙈 geramnye .. rindunye baby dalam perut ❤️

Sy time tdow dear.sedar2 dh ke kanan..hahahahaha

5y trước

Sabor je lah ..pandaii baby nyakat mama dia