Minum susu sedikit

Bby dh masuk 2 bulan dan minum susu bdn shaja, apa yg sya prasan ank mnum susu kejap sgt , lebih bnyk tidur. Bulan pertama bnyk jgk nyusu.. normal ke atau nak beralih bulan

2 Các câu trả lời

kiranya bb start nk msuk 2 bln baru kurang mnyusu ke.awk timbang utk 2 bln brp kg..n ada perbezaan x kenaikkan bb masa sebulan n 2 bln kenaikkan gram nya

8mo trước

klau naik xde prob sis..klau y x naik tu risau

nnt timbang tgok berat okay tak ,kot maybe mmg beralih bulan ke. gpun dia pun sihat je kan

8mo trước

kalau naik okay tuh sis. lagipun baby mmg perlukan tidur juga utk naikkan berat.