Susu apa yang naikan berat baby

Hmpir nk msok graf kuning dh Nyusu kuat je tp xnaik bnyk..naik pn dlm 300gm Mnum susu dupro Ank nk msk 6bln bru 5.8kg😌

1 Trả lời

Bby sy checkup 6 bulan pun naik 300gm saja, sblm2 ni 600-700gm tiap kali checkup. Padahal susu kuat, misi kata perlu bg solid food dh..selang dgn susu.

2y trước

Xpe sy pun baru je checkup bby 6 bln smlm. Blh je mulakan sikit solid food, bubur kosong halus gitu. Awl2 mmg bby xmkn sgt, tp lama2 dia ok. Selang kan dgn susu.