breastfeed

Ank sya hanya minum susu bdn melalui btol sejak die lahir..(hisap susu bdn sekejap je, pas tu die xnk..)..sekarang umur bby 2 bulan..ada kesan buruk ke kalo ank hanya minum susu bdn malalui botol, x direct feeding??

2 Các câu trả lời

takde effect..sy pun awal anak dah kuning tinggi..lama duk hospital..sy pam tiap sejam dua bagi dlm botol..sbb power pumping lagi cepat dr direct bagi sy la..tp rajin sikit masa kat hospital la pam sbb sy susa nak bangun..masa tu kena jahit semula bawah..bila da sihat balik umah sy lebih bg direct..ni kena start balik botol sbb bekerja..

Tidak ada pun puan.. Kalau cuba tuka puting kita mungkin baby agak keliru...